De Tahoon® Tops combineren nootachtige, hartige en aardse smaken tot een verfijnde en intrigerende ervaring die zelfs de meest kritische smaakpapillen zal prikkelen. Deze bijzondere variant van de Tahoon® Cress is verrijkt met delicate nuances van champignons, gebakken uien en hartige noten, wat zorgt voor een volle en bevredigende smaak. De textuur is voortreffelijk, met een knapperige bite die een aangenaam contrast biedt. De toevoeging van paddenstoelen, uien en aardse ondertonen creëert een unieke en explosieve bosachtige smaak, wat resulteert in een perfect gebalanceerde mix van smaken en texturen.
Smaakvrienden
Tahoon® Tops is goed te combineren met wild, kazen of in een notensalade. Buiten het wildseizoen is Tahoon® Tops, in combinatie met tapenade, olie en sauzen, een aanrader. Verwarming van de tops geeft een heel goede smaakoverdracht.
Oorsprong
Tahoon® Tops is een product dat voorkomt aan de noordkant van de Himalaya. In het vroege voorjaar verzamelen mensen de vers ontkiemende zaailingen van onder de bomen, wat onze Tahoon Cress is. De jonge scheuten worden dan gebruikt in gerechten. In de lokale literatuur wordt het beschreven als een stimulans voor de maag. In de lente produceren deze hoge bomen scheuten en verse delicate bladeren, die als feestelijke delicatesse worden gegeten.