{"id":40716,"date":"2017-02-03T21:22:52","date_gmt":"2017-02-03T20:22:52","guid":{"rendered":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?post_type=article&p=40716"},"modified":"2023-05-21T21:49:46","modified_gmt":"2023-05-21T19:49:46","slug":"kaassouffle","status":"publish","type":"article","link":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/","title":{"rendered":"KAASSOUFFL\u00c9"},"content":{"rendered":"
\"Kaassouffle\"

Kaassouffle<\/p><\/div>\n

Een kaassouffl\u00e9 is een snack bestaande uit een stuk kaas met daaromheen bladerdeeg en paneermeel. De buitenkant is zacht-knapperig, waardoor de zachte binnenkant perfect tot zijn recht komt. De kaassouffl\u00e9 is \u00e9\u00e9n (begin jaren 70) van de oudste en populairste snacks bij de vegetari\u00ebr. Ondanks het feit dat een kaassouffl\u00e9 eigenlijk altijd zonder saus gegeten wordt, is de snack goed te combineren met veel verschillende sauzen. <\/p>\n

De maten van de kaassouffl\u00e9 zijn van oorsprong 10 bij 5 centimeter. Al zijn ze er tegenwoordig ook in mini uitvoering en in verschillende vormen. Ook zie je tegenwoordig combinatie smaken zoals ham-kaassouffl\u00e9. De kaassouffl\u00e9 is vrijwel in alle Nederlandse snackbars verkrijgbaar.<\/p>\n

De Haatrechtse snackbarhouder Hans van Bemmel heeft in 1969 de kaassouffl\u00e9 uitgevonden samen met een plaatselijk bakker gebruikte ze uitsluitend Goudse kaas. De voorloper van de kaassouffl\u00e9 komt uit de klassieke Frans en Italiaanse<\/a> keuken en was, in tegenstelling tot de moderne kaassouffl\u00e9, erg luchtig. <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Een kaassouffl\u00e9 is een snack bestaande uit een stuk kaas met daaromheen bladerdeeg en paneermeel. De buitenkant is zacht-knapperig, waardoor de zachte binnenkant perfect tot zijn recht komt. De kaassouffl\u00e9 is \u00e9\u00e9n (begin jaren 70) van de oudste en populairste snacks bij de vegetari\u00ebr. Ondanks het feit dat een kaassouffl\u00e9 eigenlijk altijd zonder saus gegeten […]<\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":40717,"template":"","format":"standard","meta":{"_genesis_hide_title":false,"_genesis_hide_breadcrumbs":false,"_genesis_hide_singular_image":false,"_genesis_hide_footer_widgets":false,"_genesis_custom_body_class":"","_genesis_custom_post_class":"","_genesis_layout":"","footnotes":""},"article_category":[311],"article_term":[358],"class_list":{"0":"post-40716","1":"article","2":"type-article","3":"status-publish","4":"format-standard","5":"has-post-thumbnail","7":"article_category-de-snackbar","8":"article_term-kaassouffle","9":"entry","10":"override"},"yoast_head":"\nKAASSOUFFL\u00c9 • Gastropedia<\/title>\n<meta name=\"description\" content=\"Een kaassouffl\u00e9 is een snack van een stuk kaas met daaromheen bladerdeeg en paneermeel. De kaassouffl\u00e9 is rijk gevuld met kaas. De buitenkant\" \/>\n<meta name=\"robots\" content=\"index, follow, max-snippet:-1, max-image-preview:large, max-video-preview:-1\" \/>\n<link rel=\"canonical\" href=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/\" \/>\n<meta property=\"og:locale\" content=\"nl_NL\" \/>\n<meta property=\"og:type\" content=\"article\" \/>\n<meta property=\"og:title\" content=\"KAASSOUFFL\u00c9 • Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"og:description\" content=\"Een kaassouffl\u00e9 is een snack van een stuk kaas met daaromheen bladerdeeg en paneermeel. De kaassouffl\u00e9 is rijk gevuld met kaas. De buitenkant\" \/>\n<meta property=\"og:url\" content=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/\" \/>\n<meta property=\"og:site_name\" content=\"Gastropedia\" \/>\n<meta property=\"article:publisher\" content=\"https:\/\/www.facebook.com\/gastropedia.nl\" \/>\n<meta property=\"article:modified_time\" content=\"2023-05-21T19:49:46+00:00\" \/>\n<meta property=\"og:image\" content=\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/02\/Kaassouffle.jpg\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:width\" content=\"1024\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:height\" content=\"299\" \/>\n\t<meta property=\"og:image:type\" content=\"image\/jpeg\" \/>\n<meta name=\"twitter:card\" content=\"summary_large_image\" \/>\n<meta name=\"twitter:label1\" content=\"Geschatte leestijd\" \/>\n\t<meta name=\"twitter:data1\" content=\"1 minuut\" \/>\n<script type=\"application\/ld+json\" class=\"yoast-schema-graph\">{\"@context\":\"https:\/\/schema.org\",\"@graph\":[{\"@type\":\"WebPage\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/\",\"name\":\"KAASSOUFFL\u00c9 • Gastropedia\",\"isPartOf\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\"},\"primaryImageOfPage\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/#primaryimage\"},\"image\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/#primaryimage\"},\"thumbnailUrl\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/02\/Kaassouffle.jpg\",\"datePublished\":\"2017-02-03T20:22:52+00:00\",\"dateModified\":\"2023-05-21T19:49:46+00:00\",\"description\":\"Een kaassouffl\u00e9 is een snack van een stuk kaas met daaromheen bladerdeeg en paneermeel. De kaassouffl\u00e9 is rijk gevuld met kaas. De buitenkant\",\"breadcrumb\":{\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/#breadcrumb\"},\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"ReadAction\",\"target\":[\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/\"]}]},{\"@type\":\"ImageObject\",\"inLanguage\":\"nl-NL\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/#primaryimage\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/02\/Kaassouffle.jpg\",\"contentUrl\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/02\/Kaassouffle.jpg\",\"width\":1024,\"height\":299,\"caption\":\"Kaassouffle\"},{\"@type\":\"BreadcrumbList\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/#breadcrumb\",\"itemListElement\":[{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":1,\"name\":\"Home\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":2,\"name\":\"Artikelen\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":3,\"name\":\"Algemeen\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/algemeen\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":4,\"name\":\"De snackbar\",\"item\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/algemeen\/de-snackbar\/\"},{\"@type\":\"ListItem\",\"position\":5,\"name\":\"KAASSOUFFL\u00c9\"}]},{\"@type\":\"WebSite\",\"@id\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website\",\"url\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/\",\"name\":\"Gastropedia\",\"description\":\"\",\"potentialAction\":[{\"@type\":\"SearchAction\",\"target\":{\"@type\":\"EntryPoint\",\"urlTemplate\":\"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}\"},\"query-input\":{\"@type\":\"PropertyValueSpecification\",\"valueRequired\":true,\"valueName\":\"search_term_string\"}}],\"inLanguage\":\"nl-NL\"}]}<\/script>\n<!-- \/ Yoast SEO plugin. -->","yoast_head_json":{"title":"KAASSOUFFL\u00c9 • Gastropedia","description":"Een kaassouffl\u00e9 is een snack van een stuk kaas met daaromheen bladerdeeg en paneermeel. De kaassouffl\u00e9 is rijk gevuld met kaas. De buitenkant","robots":{"index":"index","follow":"follow","max-snippet":"max-snippet:-1","max-image-preview":"max-image-preview:large","max-video-preview":"max-video-preview:-1"},"canonical":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/","og_locale":"nl_NL","og_type":"article","og_title":"KAASSOUFFL\u00c9 • Gastropedia","og_description":"Een kaassouffl\u00e9 is een snack van een stuk kaas met daaromheen bladerdeeg en paneermeel. De kaassouffl\u00e9 is rijk gevuld met kaas. De buitenkant","og_url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/","og_site_name":"Gastropedia","article_publisher":"https:\/\/www.facebook.com\/gastropedia.nl","article_modified_time":"2023-05-21T19:49:46+00:00","og_image":[{"width":1024,"height":299,"url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/02\/Kaassouffle.jpg","type":"image\/jpeg"}],"twitter_card":"summary_large_image","twitter_misc":{"Geschatte leestijd":"1 minuut"},"schema":{"@context":"https:\/\/schema.org","@graph":[{"@type":"WebPage","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/","name":"KAASSOUFFL\u00c9 • Gastropedia","isPartOf":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website"},"primaryImageOfPage":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/#primaryimage"},"image":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/#primaryimage"},"thumbnailUrl":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/02\/Kaassouffle.jpg","datePublished":"2017-02-03T20:22:52+00:00","dateModified":"2023-05-21T19:49:46+00:00","description":"Een kaassouffl\u00e9 is een snack van een stuk kaas met daaromheen bladerdeeg en paneermeel. De kaassouffl\u00e9 is rijk gevuld met kaas. De buitenkant","breadcrumb":{"@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl-NL","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/"]}]},{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/#primaryimage","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/02\/Kaassouffle.jpg","contentUrl":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-content\/uploads\/sites\/16\/2017\/02\/Kaassouffle.jpg","width":1024,"height":299,"caption":"Kaassouffle"},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/kaassouffle\/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"Artikelen","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/artikel\/"},{"@type":"ListItem","position":3,"name":"Algemeen","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/algemeen\/"},{"@type":"ListItem","position":4,"name":"De snackbar","item":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/articles\/algemeen\/de-snackbar\/"},{"@type":"ListItem","position":5,"name":"KAASSOUFFL\u00c9"}]},{"@type":"WebSite","@id":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/#website","url":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/","name":"Gastropedia","description":"","potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/?s={search_term_string}"},"query-input":{"@type":"PropertyValueSpecification","valueRequired":true,"valueName":"search_term_string"}}],"inLanguage":"nl-NL"}]}},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article\/40716","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/article"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/7"}],"version-history":[{"count":5,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article\/40716\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":58632,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article\/40716\/revisions\/58632"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media\/40717"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=40716"}],"wp:term":[{"taxonomy":"article_category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_category?post=40716"},{"taxonomy":"article_term","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.gastropedia.nl\/wp-json\/wp\/v2\/article_term?post=40716"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}